Sivuvaunujen 3. osakilpailu järjestettin Pärnun Auto24Ringillä.

Lauantai 18.7.2015

Lauantaina sää suosi aika-ajoja, keli oli aurinkoinen ja kuiva. Aika-ajoissa Team Makkulan sijoitus oli toinen. 0,2 sekunnin tappio virolaisparille Pärm/Meius. Kilpailun lämittelykierroksen aikana sade kasteli radan ja pikakilpailu lyheni viiteen kierrokseen. Team Makkulan lähdössä menetettämät sijoitukset oli saatu takaisin jo ensimmäisellä kierroksella. Lopputuloksena oli kisan voitto yli sekunnin erolla kakkossijalle jääneestä viroslaisparista Pärm/Meius.

 Sunnuntai 19.7.2015

Sunnuntain kilpailu saatiin ajaa kuivassa kelissä. Kilpailun pituus ja kilpailijoiden tasoero toivat sunnuntain 13 kierroksen kilpailuun oman lisävärinsä. Kierroksella ohitettavia oli lukuisia ja joitakin ohittettiin jopa kaksi kertaa. Sunnuntain kilpailu oli kuten lauantainakin kahden teamin tasaväkinen kappailu. Johdossa järjestys vaiheteli tiimein Pärm/Meius ja Makkula/Koskinen välillä, kunnes kilpailun loppupuolella Makkula /Koskinen otti kisan kontrolliin hetkellisten jarruongelmien jälkeen ja lopputuloksena oli kisan voitto 1,65 sekunnin erolla virolaisparista.

Kilpailun tulokset

Pistetilanne

Share →