Ensimmäiset testit on ajettu Espanjan Albacetessä. Pääsimme ajaamaan yhteensä 50 kierrosta.  Testeissä saatiin hiottua ajoasennot kuntoon. Louis Christen oli lähettänyt Timolle uuden pedaalin ja lisäkahvan pulkkaan ja tutut askelmerkit löytyivät. Pete haki vaihdekepin asentoa ja oikea asento rupesi iltapäivällä löytymään. Kun pääsemme Aragoniin saamme tehtyä uuden oikean mallisen vaihdekepin. Uusi pyörä toimi mainiosti lukuun ottamatta sifteri ongelmaa, joka koitetaan selvittää viimeistään Aragonissa, mutta jos ongelma ei selviä se ei estä ajamista, ainoastaan hidastaa hieman. Timolla oli pientä ongelmaa käsien puutumisen kanssa, mutta siitä selvitään ajamalla lisää. Molemmilla ensimmäiset testit tuntuvat hieman kropassa, mutta se kuuluu asiaan.

Seuraavaksi tiimi suunnistaa Aragonin varikolle jonne päästään sisään torstai aamuna. Aragonissa ensimmäiset harjoitukset ajetaan perjantaina iltapäivällä.

Tiimin matkojen etenemistä voi seurata Facebookissa seuraamalla tiimin maskottia Kommentaattoria. Kirjoita Facen hakukenttään Kommentaattori ja käy tykkäämässä.

 

 

Share →