Vuoden 2008 maailmanmestari Timo Karttiala liittyy vahvistamaan Team Makkulaa. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen kyytimiehen paikalle tulossa ollut Olli Väänänen jää sivuun ja tilalle astuu kokenut Timo Karttiala. Timo on ollut sivussa ajotouhuista vuoden 2008 maailmanmestaruudesta lähtien, mutta lähtee luottavaisin innostunein mielin alkavaan kauteen.

– Olen treenannut fysiikkaa koko talven motocrossin MM-sarjassa matkustajana toimivan Juho Saloniemen kanssa ja kunto on vähintään samalla tasolla kuin aiemmin MM-sarjaa kiertäessäni. Ajamaan en ole päässyt vuoden 2008 jälkeen, mutta minulla on sen verran kokemusta, että eiköhän se ajosilmä palaudu nopeasti. Pete on kokenut kuski ja olen varma että, yhteinen sävel radalla löytyy melko nopeasti.

MM-sarja pyörähtää käyntiin Espanjan Aragonissa 14.4. Saksan Lausiztringillä on viikkoa ennen MM-sarjan alkua ajoleiri, jossa päästään testaamaan laitteiden ja miesten toimivuus. Kauden alku lähestyy siis huimaa vauhtia ja tiimillä tulee olemaan kiire, jotta kaikki taustatyöt saadaan valmiiksi ennen kuin ensimmäiseen reissuun lähdetään.

Share →